# B. The turner worked the first four hours with performance of 40 is put. / h, and the next four hours with a performance are twice more. How much more did the turner for the second half of the 8-hour working day, than for the first process details?

Avtonomovich

290

40*4=160 it is put. in 1 half of the working day. 40*2=80 it is put. in an hour in the 2nd half-fault of the working day. 80*4=320 it is put. for the 2nd half of the working day. 320:160=2 times. It seems so... 4*40=160 (4*2)*40=320 160/320=2 that is is twice more than details

83

Answer add
veselin

### Other questions in the section - maths

Tholar

Vasya has 28 brands, and Dima has 7 brands. how much does Vasya have

2020-10-18 04:24:39

Evdokim

Give an example of natural number, bigger 12 which is divided into 12 and

2020-10-18 04:24:39

Valebramp

Brought 10 c of grapes to shop. Till a lunch sold the one eighth

2020-10-18 04:24:39

Merkuriy

In one basket of 38 kg of tomatoes, and in another is 4 kg

2020-10-18 04:24:39

Hutius

Candlesticks and vases for the total amount of 247.500 rubles were sold by an

2020-10-18 04:24:39