# On the car loaded 2 t 805 kg of apples in boxes. Weight in one box of 45 kg and in empty 6 kg. Calculate the mass of apples

Burillador

57

**On the car loaded 2 t 805 kg of apples in boxes. Weight in one box of 45 kg, and in empty 6 kg. Calculate the mass of apples.**1) 45+6=51 (kg) - one box with apples. 2) 2805 / 51 = 55 (boxes) - all with apples. 3) 45*55 = 2475 (kg) - of apples without boxes.

**of Answer: 2 t 475 kg.**45+6=51 kg of one box with apples 2805/51 = 55 boxes with apples 45*55 = 2475 kg of apples without boxes

332

Answer add
Prvan

### Other questions in the section - maths

Ermolay

Execute multiplication writing down numbers a column 150·3 = 360 · 2 = 150

2020-10-18 04:24:39

Gamov

Victoria in 3 hours 435 km How many calories a subject back 5:00 high-speed

2020-10-18 04:24:39

Izosim

There are two punks 119 and 35 cm long. Kak to divide them into

2020-10-18 04:24:39

Anayarim

From 42 meters of fabric sewed 7 blanket covers how many sheets can be

2020-10-18 04:24:39

Avtonomovich

B. The turner worked the first four hours with performance of 40 is put.

2020-10-18 04:24:39