# Vasya and Seryozha received the big task on mathematics consisting from equally quantity of tasks for the summer. After Vasya Reshil of 110 problems, and Seryozha – 158 tasks, Vasya it was necessary to solve five times more problems, than Seryozha. How many problems does each boy during the summer have to solve?

Anufriy

52

X - Seryozha needed to solve the 5th - Vasya needed to solve 158+ x - set to Seryozha 110+5kh - set to Vasya 158+ x = 110+5kh 5kh-x =158-110 of the 4th =48 x =48/4 x =12 158+12 = 170 tasks set to Seryozha 5*12=60+110 = 170 tasks set VaseSto ten plus 158 is equal 260 wait a minute do not write give now I will think

231

Answer add
Reeves Emil

### Other questions in the section - maths

Landafym

Two cities distance between which 1888 km left towards the friend of a drugudv

2020-10-18 04:24:39

Beanaya

Two planes took off from airfield for one and too time in opposite directions

2020-10-18 04:24:39

Matvey

4/15 - 7/15 + 2/3 = I just watched other answers and I do

2020-10-18 04:24:39

Arilbine

The falcated duck can gather speed 55 kmch, the sea leopard on 15 kmch

2020-10-18 04:24:39

Burillador

On the car loaded 2 t 805 kg of apples in boxes. Weight in

2020-10-18 04:24:39