The director of circus released a bonifation vacation at the grandmother in Africa Bonifatsy looked for gifts to the grandmother of 230 minutes got ready for a trip of 90 minutes reached pass of 110 minutes less longer than gathered And let how many minutes Bonifatsy reached the steamship

348
1)) 230+90 = 320 min. got ready for a trip 2)) 320-110=210 min. reached steamship 3)) 230+320+210 = 760 min. reached the steamship (all way from the house to the steamship)
245
Answer add