# Help to solve a problem with the Territory z. The lorry in transit of furniture spent 48 l to an otanovka. fuel, and after a stop of 32 l. How many hours car was in way if for 1 h 16 l were spent. fuel.

Neitkel

216

48:16=3 hours the car to a stop

went 32:16=2 hours the car after a stop

wentof 3+2=5 hours of all the car

went Answer's: 5 hours the car was in way

48+32=80 l. 80/16=5 answer: the car was in a way of 5 hours343

Answer add
Albert Auvo

### Other questions in the section - maths

Pajinskiy

Help! I WILL GIVE 40 BALLLLLOV 1. 1/2 from 3/5 2. 1/3 from 4/7

2020-10-18 04:24:39

Marin

Two the town in distance between which 700 km were at the same time

2020-10-18 04:24:39

Conjunis

The perimeter of a rectangle is equal to perimeter of a square which area

2020-10-18 04:24:39

Oghmagas

Solve please a problem On an apiary of 86 big and small beehives, and

2020-10-18 04:24:39

Potap

The mass of eight identical boxes with persimmon is equal to 480 kg. What

2020-10-18 04:24:39