# The motorcyclist left the city at 8:00 about the speed of 50 km/h at 9:00 a trace behind it the car with a speed of 75 km/h through what time left the Motorist will catch up with the motorcyclist?

Nualhala

169

1) 9-8=1 (h) - the motorcyclist before departure of car 2) 75-50=25 went (km/h.) - makes up for car 3) 50/25=2 (ch). Answer: the car will catch up with the motorcyclist in 2 hours.

133

Answer add
matve

### Other questions in the section - maths

Fegelv

Consider the drawing a half-line [BD is a bisector of a triangle of ABC

2020-10-18 04:24:39

Neitkel

Help to solve a problem with the Territory z. The lorry in transit of

2020-10-18 04:24:39

Pajinskiy

Help! I WILL GIVE 40 BALLLLLOV 1. 1/2 from 3/5 2. 1/3 from 4/7

2020-10-18 04:24:39

Marin

Two the town in distance between which 700 km were at the same time

2020-10-18 04:24:39

Conjunis

The perimeter of a rectangle is equal to perimeter of a square which area

2020-10-18 04:24:39