# Task: Moscow and from Tver to St. Petersburg on one of the same highway was left at the same time by 2 cars: from Moscow automobile, and from Tver cargo. Speed of the lorry is 50 km/h. The Kakovaskorost of the passenger car if it caught up cargo in 7 h after departure? (between. of 168 km) Help to solve please

Zesyusle

261

1) 7*50=350 (km) - were passed by the truck from Tver in 7 hours. 2) 350+168=518 (km) - were passed by the car from Moscow to Tver. 3) 518:7=74 (km/h) - car speed. Answer: 74 km. h OR so still: 1) 168:7=24 (km/h). 2) 24+50=74 (km/h) - the speed of the passenger car. Answer: 74 km. h

74

Answer add
Stanislav

### Other questions in the section - maths

Maibalazh

Factorize x^4-16 y^8-1 c^6+c^9 m^9-n^9 a^8-b^4 Present in the work form a polynomial 3x^3+3y^3

2020-10-18 04:24:39

Aurdin

The cyclist and the motorcyclist left at the same time towards each other two

2020-10-18 04:24:39

Jdan

Kak to two boys using one bicycle at the same time and to reach

2020-10-18 04:24:39

Firsovich

Vasya and Seryozha received the big task on mathematics consisting from equally quantity of

2020-10-18 04:24:39

Buzanrad