Three classes collected 90 kilograms of strawberry. 1 class collected 23 kg, the second in two is more, than the first. How many kilograms of strawberry were collected by the third class?

379
- the second class of 23+46=69 kg - the first and second class of 90-69=21 kg - the third klass64 because 23 to increase 23×2=46 kg by 2 will be 46 90 - 23 and - 46 will be 21
253
Answer add