# The train went 4 h with a speed 60km/h, 2 h with a speed 70km/h and 3 h with a speed 65km/h. What distance did the train pass? Whether there will be able to pass this train the same distance ha of 7 h if moves with a speed 81km/h.

Lalv

146

Answer for the second question of a task: 81*7=567 will not be able 1)4*60=240 2)2*70=140 3)3*65=195 4)240+140+195=575

269

Answer add
svetlozar

### Other questions in the section - maths

Kallistrat

To solve a problem to the equations. task. In 3 hours the motorcyclist comes

2020-10-18 04:24:39

Byag

Three classes collected 90 kilograms of strawberry. 1 class collected 23 kg, the second

2020-10-18 04:24:39

Nualezyun

Solve please a problem On an apiary of 86 big and small beehives, and

2020-10-18 04:24:39

Zesyusle

Task: Moscow and from Tver to St. Petersburg on one of the same highway

2020-10-18 04:24:39

Maibalazh