# The elephant eats 46 kg of hay a day, and giraffes twice smaller. Define for how many weeks 1463 kg of hay will be enough for them. How many kg of hay will remain?

Faal

50

46÷2=23 (giraffes eats Sena in day) week is 7 days 46+23=69 (they syodat contain in day) 1463÷69= (approximately) 21 21×69=1449 (in 21 weeks) 1463-1449=14 (the kg of hay will remain)

255

Answer add
katerina

### Other questions in the section - maths

Genrih

Two pedestrians left in at one time towards each other two villages. The first

2020-10-18 04:24:39

Paaz

In forestry of 100 new allotments. Pines zasazhena1/5chast all allotments, and other allotments are

2020-10-18 04:24:39

Buzazan

Help to solve a problem with the short record Lorry in transit of furniture

2020-10-18 04:24:39

Nanamsat

Sakoatite of fraction 80/85 52/65 35/56 48/54 26/65 26/39 49/63 32/72 30/35 Thanks in

2020-10-18 04:24:39

Anaramath

Ania and Lena together bought as much notebooks how many Katya and Nina. How

2020-10-18 04:24:39