# Two bicycles left at a meeting each other in 10 h morning and met in 13 h. What is the time there was in way each cyclist? What distance was between them originally if one cyclist speeded 16 kmch, and another - 18 kmch?

Nikitin

184

13-10=3ch 16+18=34 34*3=102km

was 3-10=3 hours in way each cyclist

of 16*3=48 (km) 1 cyclist prior to a meeting

passedof 18*3=54 (km) the 2nd cyclist prior to a meeting

passedof 48+54=102 (km) the distance between them was originally.

57

Answer add
Nenko

### Other questions in the section - maths

Valentin

At factory of 400 kg of candies spread out equally in boxes. In one

2020-10-18 04:24:39

Emilianovich

From a rope 36 m long cut off 3/4 of its lengths how many

2020-10-18 04:24:39

Tinkov

How many integers are located on a coordinate line between numbers-6 and 4? (If

2020-10-18 04:24:39

Vianap

HELP PLEASE! Round the following numbers: A) to units: 85.3; 0.8; 6.5; 5.4; 0.797;

2020-10-18 04:24:39

Sharil